Her finner du
makeløse Merkeslia
– og litt om oss

Midt i fjelleventyret – kort vei fra byen

Bor du sentralt på Østlandet er Merkeslia et av dine aller nærmeste fjellområder – med kort vei videre til både Jotunheimen, Hallingdal og Hemsedal. 

Kommer du fra Oslo følger du E18 til Sandvika og inn på E16 i retning Fagernes. Når du kommer til Leira like før Fagernes tar du av Fylkevei 51 i retning Gol.

15 km etter at du svingte opp fra dalbunnen passerer du lanhandelen Joker Fjellbu og fortsetter videre ca 200 meter.

Ta av til venstre ved skilting mot Merket og Bjørkestølen Camping og kryss brua over Tisleia. 1,5 km tar du opp til høyre ved skilttavlen for Merkeslia Hyttefelt. Tomtene er merket med nummerskilt.

Velkommen til Valdres!

Vi bygger

hyttedrømmen din 

–og litt vår egen

 

Ola Skogen

Entreprenør      

Maskinentreprenør Ola Skogen fra Vågå i Gudbrandsdalen kjøpte sin første gravemaskin i 1983. Gjennom 30 år har maskinparken økt kraftig. Engasjementet for å levere solid arbeid til rett tid, og samtidig vere ein miljøbevisst entreprenør og hytteutvikler, er likevel nøyaktig det samme. At fjellkaren Ola, med Jotunheimen i nabolaget selv har valgt å bygge seg privat hytte i Merkeslia, er et kvalitetstegn!

Her kan du bli bedre kjent med Ola og tomteentreprenøren Skogen.

Jan Skogen

Utvikler    

Oppvokst på Dokka, bosatt i Gudbrandsdalen og med familierøtter i Valdres er Jan Skogen pussig nok ikke i slekt med kompanjong Ola. Til gjengjeld er han en like entusiastisk og personlig engasjert hytteutvikler. Etter å ha ferdigstilt det populære hyttefeltet Bergateigen noen få kilometer lenger vest på Golsfjellet, fikk Jan nylig mulighet til å utvikle Merkeslia – og tok heldigvis mål av seg til å forløse et makeløst hyttefelt. 

Se gjerne oppom og finn ut om Jan har lykkes!

Kjell Ove Halvorsen

Byggmester

I Merkeslia samarbeider vi tett og godt med lokale entreprenører, håndverkere og byggmestere – både fordi vi selv vil stå inne for kvaliteten og for at du skal få akkurat den hytta du har ønsket deg. Når den erfarne byggmesteren Kjell Ove Halvorsen svinger hammer og sag er det ingenting å utsette verken på verken tempo eller kvalitet – og så er det ekstra trivelig å treffe snekkeren i skiløypa når hyttedrømmen står ferdig. Større Tisleidalen-entusiast skal du lete lenge etter!

        Vil du ta en titt                   på Merkeslia?

                Oddny viser vei!

Oddny Fystro – Aktiv Valdres

Megler Oddny Fystro i Aktiv kjenner Golsfjellet og Valdres bedre enn de fleste, og har mange fornøyde kunder i dal og fjell. Om du vil kjøpe hyttetomt for å bygge selv, eller flytte inn i nøkkelferdig hytte i Merkeslia, kontakt Oddny for hjelp og gode råd på veien!

                   Tlf: 909 99 481               E-post: of@aktiv.no